Activiteiten

Buitenactiviteiten

Rondom de hoeve hebben de gasten legio mogelijkheden om actief bezig te zijn of rustig te genieten van de vreugde van het landleven. Onder onze buitenactiviteiten valt bijvoorbeeld onze Jeu de boulesbaan. In het voorjaar van 2007 is onder onze prachtige Plataan, die sinds jaar en dag naast de zorgboerderij staat, een Jeu de boulesbaan aangelegd, volgens traditioneel Frans model. In 2016 werd de belevingstuin aangelegd, waar alle zintuigen worden geprikkeld.
Onze gasten maken met veel plezier gebruik van deze buitenactiviteit. Dit betekent op een prettige manier in de buitenlucht bezig zijn.

Binnenactiviteiten

In het sfeervolle dagverblijf kunnen de gasten diverse activiteiten ondernemen onder begeleiding van een vrijwilliger.
De activiteiten sluiten aan bij de interesse en de belevingswereld van de gast. Zij hebben altijd de vrije keuze om een activiteit te ondernemen, zoals puzzelen, muziek luisteren, de krant, een boek of tijdschrift lezen, een spelletje doen of anders creatief bezig zijn.
De gasten hebben vanuit het dagverblijf een prachtig uitzicht over de weilanden en op de altijd levendige Grintweg.

Binnenstebuiten

Bij de hoeve is een tuinkamer geplaatst, waar de gasten van het vroege voorjaar tot in het late najaar binnen bezig kunnen zijn met buitenactiviteiten en kunnen genieten van de geuren en kleuren van de naastgelegen kruidentuin met nostalgische waterpomp.